Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

OBRANA ZAVRŠNOG RADA – 3.BC, ZANIMANJE STOLAR

IMG-20230607-WA0000

Danas, 7.6.2023. je u školskoj stolarskoj radionici Obrtničke škole u Požegi bila svečana obrana završnog rada za zanimanje stolar. Pred svojim profesorima, K. Bajt, E. Deanović, P. Šarić i D. Krznarić, D. Šarić, učenici su nakon izrade proizvoda iste predstavili, opisali i objasnili tehničko tehnološke značajke svojih proizvoda i faze izrade.

Učenici su pri izradi koristili svoja stečena znanja i sposobnosti koje su stekli tijekom trogodišnjeg obrazovanja u Obrtničkoj školi kao i materijale same izrade koji se sastoje od oplemenjenih ploča i cjelovitog mekog i tvrdog drva. Učenicima su pri izradi tehničko tehnološke dokumentacije i izradi proizvoda nesebičnim savjetima pomagali njihovi mentori, nastavnici struke.

Sa zadovoljstvom možemo istaknuti da su svi učenici koji su pristupili obrani završnog rada i uspješno obranili te su time stekli pravo na izdavanje završne svjedodžbe za kvalifikaciju stolar te mogu pristupiti tržištu rada.

Kako se radi o deficitarnom zanimanju za očekivati je da će vrlo brzo pronaći svoje radno mjesto u struci te napredovati i pristupiti majstorskom ispitu koji je potreban za otvaranje vlastitog obrta.

Našim učenicima želimo puno sreće u budućnosti i uspješnosti u daljnjem radu i napredovanju.

Stručni aktiv obrade drva. 

Liječnički pregled za deficitarna zanimanja
Radionica „Korištenje strukovnih znanja u kulturi ...

Povezani postovi