Učenici naše škole ponovno među najboljima u državi

uenici1

Po drugi puta u prostorima Zagrebačkog velesajma od 11.-13. svibnja 2021. održano je Državno natjecanje WorldSkills Croatia 2021. u okviru ESF-ova projekta Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre. Prvo takvo natjecanje učenika strukovnih škola održano je 2019. godine.

Prošle godine zbog pandemije natjecanje nije održano. Ove godine uz iznimne mjere predostrožnosti natjecanje je organizirano i održano na radost svih sudionika, budući da su svi od učenika, profesora i mentora željni susreta i natjecanja.

Učenici Obrtničke škole su se natjecali u pet disciplina; Izrada modnog proizvoda, Modna tehnologija i dizajn, Stolarstvo, Zidarstvo i Soboslikarstvo.

U tri discipline učenici su ostvarili iznimne rezultate:

  • Tihana Josipović u disciplini Modna tehnologija i dizajn osvojila je prvo mjesto kojoj je mentorica bila Vesna Dumančić.
  • Anita Kovačević je u disciplini Izrada modnog proizvoda osvojila drugo mjesto uz mentoricu Katicu Ošust.
  • Učenici Karlo Cenin i Matej Solanski natjecali su se u disciplini Zidarstvo i osvojili prvo mjesto kojima je mentor bio Dalibor Adžaga.


Dvije zlatne i jedna srebrna medalja su više nego dobar rezultat i nastavak dugogodišnje tradicije uspješnog sudjelovanja učenika Obrtničke škole na Državnim natjecanjima.

Čestitke učenicima i mentorima.

Domaćini smo državnog natjecanja WSC 2021 u discip...
Festival graševine

Povezani postovi

© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive