Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Sjedni sa mnom

WhatsApp-Image-2024-04-28-at-20.03.28

Volontersko kreativni klub Obrtničke Škole Požega pokrenuo je i proveo projekt u lokalnoj zajednici „Sjedni sa mnom" u suradnji s Udruga "Mali princ" Udruga roditelja, djece i osoba s poteškoćama šireg autističnog spektra Društvo ''Naša djeca'' grada Požege i Udruga Oppidum. Projekt je osmišljen u okviru aktivnosti Aktivni u zajednici Zaklada Slagalica a proveden u sklopu Dobro je činiti dobro Djeca za bolji svijet/Children for a Better World. Tijekom travnja provedene su tri aktivnosti s ciljem poticanja svjesnosti o autizmu, upoznavanja, prihvaćanja različitosti, integracije, poticanja novih prijateljstava i sudjelovanja u zajedničkim kreativnim stvaranjima novih vrijednosti.

Djeca udruge Mali princ i učenice volonterke Obrtnička škola Požega su se kroz igru družili, kreativno izražavali te zajednički stvorili jedinstveno platno. „Platno s potpisom"je poprimilo novi oblik u tekstilnoj radionici Obrtničke škole gdje su učenice zanimanja modni tehničar dizajnirale i izradile jedinstvene taktilne jastučiće. Svaki jastučić uz platno s potpisom je izrađen i od materijala različite boje i teksture što doprinosi razvoju i poticanju senzorne integracije.

Jastučići su darovani njihovim mladim autorima i punog srca se veselimo što su postali dio njihovih svakodnevnih aktivnosti.

https://www.facebook.com/reel/449632537478664 

Obrtničkoj školi Požega uručena nagrada od 3.000 e...
Dan planeta Zemlje

Povezani postovi