Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

IZLUČNO NATJECANJE – STOLARSTVO 10.03.2023.

IMG-20230310-WA0014

Državnom natjecanju World Skills Croatia 2023. god. , koje organizira ASOO u disciplini stolarstvo, prethode izlučna natjecanja kao kvalifikacijsko natjecanje.

Obrtnička škola Požega domaćin je međužupanijskog izlučnog natjecanja regije 2 (sjever) za 9 škola koje su se natjecale 10.03.2023. god.

Na natjecanju su sudjelovali učenici završnih razreda, koji su predstavnici svojih škola iz kojih dolaze i koji su prvaci školskih natjecanja.

Natjecatelji su bili učenici iz: Varaždina, Požege, Vinkovaca, Slatine, Koprivnice, Čakovca, Garešnice, Osijeka i Đakova.

Zadaci natjecanja bili su iz područja obrade drva i to iz strukovne teorije, kao i izrada praktičnog uratka gdjese vrednuje kako teorijsko znanje iz struke, tako i praktične vještine i sposobnosti u strojnoj obradi masivnog drva.

Naša škola, kao domaćin natjecanja, imenovala je organizacijsko i prosudbeno povjerenstvo koje je neophodno za provedbu natjecanja na regionalnoj razini. Ovim putem im se zahvaljujemo.

Najuspješniji učenici, prva 4 osvojena mjesta, ostvarili su pravo na pristupanje državnom natjecanju u Zagrebu koje će se održati 10.-12.05.2023.

Ponosni smo što je to pravo ostvario i naš učenik Josip Augustinović, koji je osvojio 2. mjesto, i njegov mentor David Bušić koji je marljivo i s ljubavlju prema struci pripremao učenika za natjecanje.

Puno sportske sreće i uspjeha želimo im i na državnom natjecanju, te da u najboljem svjetlu predstave našu školu, naš grad i drvnu struku.

Predsjednik prosudbenog povjerenstva: Davor Krznarić dipl.ing. 

Sudjelovanje učenika na manifestaciji „Zeleno – pl...
"Koliko poznaješ Hrvatski Sabor"

Povezani postovi