Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Međunarodna smotra "Več znanja za več turizma" - podržite naše učenike

oglas_23-7amf

Učenici 4.h razreda sudjeluju na međunarodnom sajmu turizma i ugostiteljstva Alpe-Adria u Ljubljani u sklopu kojeg će se održati smotra "Več znanja za več turizma". Svoje radove na temu Sportski turizam mladih predstaviti će 33 srednjoškolske ekipe iz Slovenije, Italije, Portugala, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
Sudionici natjecanja na sajmu prezentirati će ideje za nove sportske događaje i ostale turističke proizvode vezane uz sport i razvoj turizma. U sklopu zadatka snimljen je i promotivni spot.
Predstavnici naše škole odabrali su temu: Biciklom u avanture! Više podataka o našem projektu možete pronaći na stranici: https://omladinski-turizam-pozega.webnode.page 

U utorak, 7. veljače u 8:00 sati na stranicama Turističke zajednice Slovenije bit će dostupni promotivni spotovi i otvoreno glasanje za najbolji promotivni video.
Pozivamo vas da glasate za spot naše škole i podržite naš projekt. Sudionik s najboljim videom po izboru "naroda" dobit će posebnu nagradu. Glasovanje je moguće od 7. do 15. veljače 2023. do 17 sati, kada će se održati i sajam Več znanja za več turizma.

https://turisticna-zveza.si/video-glasovanje/mladi-so-za-sportni-turizem

Javni poziv za organizaciju višednevene izvanučion...
Natječaj za popunjavanje radnog mjesta

Povezani postovi