Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Sudjelovanje u projektu „MI za zajednicu“

naslovna

Volonteri Obrtničke škole Požega, oni koji to žele postati, stručni suradnici, nastavnici i pomoćnici u nastavi imali su priliku sudjelovati u ciklusu radionica kroz projekt „MI za zajednicu".

Sudionici na radionicama su bili volonteri, učenici, stručni suradnici, nastavnici i pomoćnici u nastavi Obrtničke škole Požega te članovi udruga lokalne zajednice kao i zainteresirani sugrađani. Ovisno o temama radionica, sudionici su se upoznali sa zakonskim okvirom volontiranja u Republici Hrvatskoj, osnovama Menadžmenta volonterstva kao i sa inkluzivnim volonterstvom gdje se težište stavilo na način rada i pružanja podrške osobama s teškoćama pri čemu su roditelji, nastavnici i pomoćnici u nastavi mogli osvijestiti i podići svoje kompetencije u neposrednom radu sa osobama s teškoćama a sve u cilju što veće uključenosti, inkluzivnog volontiranja i življenja inkluzije u našoj zajednici.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, 381.794,52 kune i 67.375,50 kuna iz državnog proračuna.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

https://www.mi-udruga.hr/2022/11/poticanje-volonterstva/ 

Obavijest o provedenom natječaju
POSJET INTERLIBERU

Povezani postovi