Uspjesi naših učenika na izlučnim natjecanjima

worldskills_croatia_pms1797c_rgb

U tjednu od 19. travnja do 23. travnja održavala su se izlučna natjecanja učenika i učenica srednjih strukovnih škola Republike Hrvatske u školskoj godini 2020./2021.

Zbog pandemije korona virusa natjecanja su održavana u školama učenika, a njihov rad je praćen online putem platformi za online sastanke što nije nimalo bio lak zadatak za prosudbeno povjerenstvo.

Obrtnička škola Požega je bila domaćin međužupanijskog natjecanja u disciplini STOLARSTVO održanog u petak 23. travnja 2021. godine.

Na natjecanje se prijavilo četiri škole i to iz Osijeka, Vinkovaca, Đakova i Požege prema propozicijama WorldSkills Croatia. Obrtničku školu je predstavljao učenik 3.bc razreda Mateo Karahmet i njegov mentor Davor Krznarić. Učenik Mateo Karahmet je ostvario najveći broj bodova i samim time prvo mjesto, te stekao pravo na sudjelovanje na Državnom natjecanju koje će se održati u svibnju 2021. god. 


Isti dan je održano i natjecanje u disciplini ZIDARSTVO gdje su učenici Karlo Cenin i Matej Solanski uz mentora Dalibora Adžagu osvojili 4. mjesto i izborili pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju

U utorak 20. travnja održano je izlučno natjecanje u disciplini SOBOSLIKARSTVO u kojoj je učenik Ivan Banušić uz mentoricu Jasnu Vargaš Mautner osvojio izvrsno 2. mjesto i također izborio pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju

U ponedjeljak 19. travnja je održano izlučno natjecanje u disciplini ARHITEKTONSKE TEHNOLOGIJE u kojoj je učenica Helena Vuković, uz mentoricu Antoniju Vidović, pokušala izboriti plasman na Državno natjecanje.

Čestitke svim učenicima i mentorima te puno uspjeha na Državnom natjecanju.

Obavijest o odvijanju nastave
Početna konferencija RCK
© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive