Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Dan otvorenih vrata - 3.5.2023.

DSC06892

 Jučer je u Obrtničkoj školi bilo svečano otvorenje novog Praktikuma kuharstva i ugostiteljstva te Dan otvorenih vrata za učenike osmih razreda.

Adaptacija i rekonstrukcija novog prostora odrađena je u okviru projekta RCK VirtuOs, kao i nabava visokokvalitetne ugostiteljske opreme. Ovim će prostorom naša škola još više podići razinu svoga poslovanja, čemu pridonose i nastavnici koji se konstantno stručno usavršavaju. U novom praktikumu moći će primijeniti stečena znanja i kompetencije te ih prenijeti učenicima.

Šire gledajući, ovim prostorom i radom u njemu, poboljšat ćemo djelovanje ne samo naše škole, već i čitavog ugostiteljskog dijela naše županije.

Uzvanicima se na početku obratio zamjenik županice Požeško-slavonske županije gospodin Ferdinand Troha, a poslije njega predstavnik dekana Fakulteta poljoprivrede i ruralnog razvoja gosp. Berislav Andrlić. Na kraju je goste pozdravio i voditelj škole prof. Hrvoje Krip.

U sklopu Dana otvorenih vrata, našu su školu posjetili brojni učenici iz Čaglina, Pleternice, Kaptola, Brestovca, Velike, Trenkova, Kutjeva te učenici Cesarićeve i Kanižlićeve osnovne škole. Imali su priliku razgledati prostore škole i strukovnih radionica te sudjelovati u učeničkim radionicama svih struka koje naša škola obrazuje.

Erasmus + / Europske snage solidarnosti
Dan otvorenih vrata

Povezani postovi