Advent u Požegi i Pleternici

WhatsApp-Image-2021-12-19-at-17.31.47-1

Obrtnička škola Požega je ove godine sudjelovala u programu Adventa u Požegi s dvije aktivnosti

Modni buvljak- događanje koje su vodile učenice iz zanimanja modni tehničar pod mentorstvom nastavnice Vere Tomić Žager. Posjetitelji su mogli pogledati i pronaći nešto za sebe uz modni savjet kako najbolje iskoristiti i ponovo koristiti odjevne modele ili im dati novu svrhu.

moJAtorbaEKO- radionica oslikavanja platnenih torbi koje su izrađene u školskoj tekstilnoj radionici od recikliranih materijala.

Posjetitelji su mogli uz aktivno sudjelovanje stvoriti personaliziranu torbu. Također, posjetitelji su se mogli iskušati u korištenju igle i konca kako bi za uspomenu ponesli adventsko juteno srce.

Uratke za radionicu i same aktivnosti na radionici vodile su učenice 2b razreda zanimanja krojač uz mentorstvo nastavnice Katarine Bajt

Na događanju su učenici 3a razreda predstavili dječje haljine koje su osmislili, razvili i izradili te ih predstavili javnosti pod mentorstvom Vesne Dumančić. 

Na otvorenju Božićnog sajma u Pleternici 18.12., naša škola se predstavila radovima drvne i tekstilne struke te upotpunila raznoliku ponudu.
Posjetitelji su se uz proizvode okolnih OPG-ova zainteresirali za nove učeničke radove zanimanja stolar, krojač i modni tehničar. Najviše interesa izazvale su originalne drvene jaslice, rad učenika 1. razreda zanimanja stolar.

Čestit Božić i sretna Nova godina
Poništenje javnog poziva za organizaciju višednevn...

Povezani postovi

© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive