Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

NATJEČAJ „VOZAČKA DOZVOLA 2024.“

Horak-1

Savjet mladih Požeško-slavonske županije treću godinu za redom uspješno je održao Nagradni natječaj „Vozačka dozvola". Natječaj je namijenjen nagrađivanju izvrsnosti učenika srednjih škola Požeško-slavonske županije, a izabrani kandidat osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije. Sufinancira se iznos do 1.000 eura i pobjednik sam bira autoškolu u kojoj će pohađati osposobljavanje.

Na dodjeli održanoj 28.5.2024. u Coworking centru Panora, predsjednica Savjeta mladih Požeško-slavonske županije, Lara Mandić, upoznala je prisutne kako su škole dostavile ukupno šest prijava, a prilikom vrednovanja, osim ocjena, u obzir su uzeti i uspjesi na natjecanjima, izvannastavne aktivnosti i općenito isticanje učenika tijekom školovanja. Ove godine, pobjednica nagradnog natječaja Vozačka dozvola 2024. je učenica naše škole iz 4.a razreda zanimanja modni tehničar. Martina Horak.

Uručenje za osposobljavanje sretnoj dobitnici upriličila je i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić koja je pozdravila i pohvalila ovaj projekt Savjeta mladih Požeško-slavonske županije. Ove godine Županija je za sve osigurala i utješne nagrade u vidu tablet računala, a županica je čestitala svima koji su bili prijavljeni od strane svoje škole, jer je i to svojevrsno postignuće.

Posjet Udruzi Mi
Dopunski rad