Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Svečana dodjela diploma, pohvalnica i nagrada učenicima završnih razreda

20220621_091237

Dana, 21.06.2022. održana je svečana dodjela diploma, pohvalnica i nagrada učenicima završnih razreda Obrtničke škole Požega.

Program je uz prisustvo razrednika učenika završnih razreda vodila prof. Jadranka Kaučić

„Drage maturantice i dragi maturanti,

srdačno vas pozdravljam u ime razrednika završnih razreda, svih vaših profesora, ravnateljice i djelatnika Obrtničke škole, na svečanoj dodjeli diploma, pohvalnica i nagrada za izvrsnost koju su najbolji među vama dostigli.

Svima od srca čestitam prvenstveno na zvanju koje ste stekli, na uspjesima koje ste postigli u svom školovanju i na svestranosti u mnogobrojnim izvannastavnim aktivnostima kojima ste se bavili i kroz koje ste dostojno predstavljali svoju školu i svoj rad, ali postoji nešto puno vrijednije od ocjena i školskog uspjeha, puno snažnije od pohvale i zahvale.

Vjerujem da su mnogi od vas upoznali osjećaj vrijednosti koji dolazi iz nas samih kada smo spremni sve najbolje od sebe podijeliti s ljudima koji su naši privatni i poslovni suputnici.

Od kudgod da smo krenuli, gdjegod da smo samo prošli, nešto smo zapamtili, ponijeli sa sobom - spoznaju da je život borba za koju treba mudrosti i snage, da je život ljubav i poštovanje prema drugima koje treba znati pružiti da bismo mogli to isto i primiti, da je čovjek čovjek tek u trenutcima kada se ostvari u svojim svakodnevnim malim djelima dobrote i plemenitosti prema drugima, iz dana u dan, za svaki novi, bolji i ljepši.

Vjerujem da u svima vama postoji iskra takvih ideala i htijenja. Želim da tu iskru rasplamsate u vatru na kojoj će se grijati vaš napredak kao budućih radnika i vaše emocije kao osoba.

Zbog svega toga se borite, zbog toga svega volite i ustrajte na tomu da vaš mali svijet u kojemu ćete živjeti bude ljepše i bolje mjesto za veliki svijet u kojemu svi tražimo svoje mjesto. Sretno vam putovanje kroz život!

Razrednik 3.ce razreda Kristijan Uremović, uručio je će pohvalnice najuspješnijim maturantima svog razreda

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje sve 3 godine školovanja NV pohvaljuje maturante DAVIDA BABIĆA i MATEJA PIŠMIŠA

Razrednica 3.fg razreda Andreja Drkulec, uručila će zahvalnice za rad u Volonterskom klubu škole maturanticama ANĐELI PETRUŠIĆ, ILIJANI ABRAMOVIĆi ANTONIJI ĐURIĆ.

Razrednica 4.a razreda Sanja Špehar, uručila je pohvalnice najuspješnijim maturanticama svog razreda: ANTONIJI MARKANJEVIĆ za odličan uspjeh i uzorno vladanje i ANI JURKOVIĆ za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom 4 godine školovanja

Razrednica 4.d razreda Jadranka Kaučić uručit će pohvalnice najuspješnijim maturantima svog razreda

  • Za odličan uspjeh i uzorno vladanje NV pohvaljuje maturantice ZORICU BARIĆ, ANITU TOPIĆ
  • Za odličan uspjeh i uzorno vladanje sve 4 godine školovanja NV pohvaljuje maturanticu KLARU TURKALJ
  • Za najboljeg sportaša generacije 2021./22. pohvaljuje se maturant PETAR PAŽIN
  • Za najbolju sportašicu generacije 2021./22. pohvaljuje se maturantica GABRIJELA PULJAŠEVIĆ
  • Za rad u Volonterskom klubu škole, zahvalnice će primiti sljedeći maturanti: Teana Vuković, Ivana Vinković, Klara Turkalj, Anita Topić, Karla Šokić, Gabrijela Puljašević, Dorian Prša, Anamarija Perše, Petar Pažin, Melani Matičević, Klaudija Kraljević, Gabrijel Jurčević, Dario Hilčešen, David Haničar, Gabrijela Draguljić, Matej Čolić, Robert Blažeković, Zorica Barić.

Razrednik 4.h razreda Bojan Sikirica uručio je pohvalnice maturantima za odličan uspjeh i uzorno vladanje: Josipi Andrejić, Martini Denon, Maji Lucić, Ivi Salajić, Adamu Uremoviću, Ivanu Vukoviću I Ivanu Ragužu.

Detalje dodjele pogledajte u našoj fotogaleriji. 

PLAN DOPUNSKOG RADA 2021./2022.
Flamenco haljina - projekt 3.a razreda zanimanja m...