Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Tjedan cjeloživotnog učenja

ucenje_5

U našoj školi i dalje se provodi cjeloživotno učenje učenika različitih zanimanja. Drugi po redu razredi koji su se priključili aktivnostima cjeloživotnog učenja su bili 1.e razred (smjer zidar) i 3.d razred (arhitektonski tehničar).

Predstavnici 1.e razreda bili su Petar Marković i Marijan Mutić. Radionica se održala 02.12.2020. u prostorima zidarske radionice pod voditeljstvom nastavnika Tomislava Džalte, a tema je bila zidanje ravnog zida od opeke debljine 51 cm. Učenici su svoje vještine pokazali učenicama 3.d razreda koje su pomno pratile sve korake izrade, a zatim su se upustile u samostalnu izradu jednog dijela zida.

Učenice su iskazale svoje zadovoljstvo i kako su naučile jednu novu vještinu. Zajedničkim snagama učenici i učenice su odradili velik dio praktičnog rada i pokazali su svoje naučne vještine koje su Petar i Marijan prenijeli.

U dobrom društvu i sa zadovoljstvom, svih učenici su pokazali važnost međusobnog uvažavanja i prenošenja znanja drugima kako bi se stekle bitne vještine za daljnji rad.

Veselimo se kada će 3.d razred biti u drugoj ulozi – ulozi prenošenja svojih vještina, a učenici 1.e razreda u ulozi stjecanja novih znanja u području arhitekture. 

Obavijest o promjeni žiro računa
Uključivanje u projektne aktivnosti škola partnera...

Povezani postovi