Obavijest o pružanju pedagoške i psihološke pomoći

obavijest

Dragi učenici i roditelji!

Budući da u ovoj situaciji stručna služba škole nije u mogućnosti davati savjetodavnu pomoć uživo, ovim putem vas obavještavamo da su pedagoginja Blaža Šurbek Bagarić i psihologinja Zrinka Fišer dostupne putem elektroničke pošte na adresama:
  • PEDAGOGINJA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ili na osobni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
  • PSIHOLOGINJA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (ili na osobni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
Možete nam se obratiti sa svim pitanjima i potrebama za koje smatrate da Vam možemo biti od pomoći, uz poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za psihološku pomoć možete se dodatno javiti na:
  • Telefon za psihološku pomoć (za područje Požeško-slavonske županije) – 091 / 751 51 77;
  • Hrabri telefon – 0800 0800;
  • Telefon psihološke pomoći udruge Sunce - 031/368 888 – zovite ponedjeljkom i srijedom od 16 do 19 sati (SUNCE Društvo za psihološku pomoć, Osijek, E-POŠTA: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). 
Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima za ...
VAŽNO: Prijava u virtualne učionice
© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive