Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Učenica i profesorica Obrtničke škole Požege na prestižnom europskom natjecanju

gdansk-naslovna

#EuroSkills Gdańsk 2023 #TeamCroatia

EuroSkills Gdańsk 2023. osmo je izdanje EuroSkills natjecanja, najvećeg događaja izvrsnosti u strukovnom obrazovanju i vještinama u Europi. Održava se svake dvije godine i organizira WorldSkills Europe zajedno s 32 zemlje članice, EuroSkills okuplja stotine mladih profesionalaca iz zemalja diljem Europe koji se natječu za priliku da postanu najbolji u Europi u svojoj odabranoj vještini. Dio tima Hrvatska su i mlade djevojke studentice koje su završile strukovna zanimanja- Mateja Raljević (Obrtnička škola, Požega) i Tena Risek (Srednja strukovna škola Varaždin) pod mentorstvom profesorice Vere Tomić Žager iz Obrtničke škole Požega. Natjecat će se s najboljima u Europi u disciplini Fashion Design and Technology.

EuroSkills Gdańsk 2023 će ugostiti 600 kvalificiranih mladih profesionalaca mlađih od 25 godina iz 32 zemlje koji će sudjelovati u natjecanjima i demonstracijama u 43 različite vještine i zanimanja. Očekuje se dolazak oko 100.000 posjetitelja.

Ponosni smo na učenike koji nakon svojeg završenog srednjoškolskog strukovnog obrazovanja postižu vrhunske rezultate i usavršavaju svoje vještine kao i na kvalitetu našeg nastavnog osoblja koje svoje znanje i vještine prenose na mlade naraštaje te potiču njihov osobni rast i razvoj.

Svim natjecateljima želimo puno uspjeha! 

#worldskillseurope #EuroSkillsGdansk2023 #EuroSkills2023 #EuroSkills #UnitedBySkills #WeAreWorldSkills #EuropeanYearOfSkills

UPISI u 1. razred u šk. god. 2023./2024. - jesensk...
Obavijest - pomoćnici u nastavi (razgovor)