Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Dječji tjedan u Požegi

WhatsApp-Image-2023-10-11-at-20.15.04

I ove godine Obrtnička škola je sudjelovala u aktivnostima provedenim u obilježavanju Dječjeg tjedna. Učenici zanimanja kuhar/konobar 1.fg razreda pod mentorstvom svojih nastavnika su pripremili zalogajčiće i napitke za okrepu svih prisutnih na Pikniku organiziranom na Rekreacijskom centru. Piknik je bio otvoren u organizaciji Društvo ''Naša djeca'' grada Požege gdje su sudjelovali Dječji Vrtić Požega, Škola Trenkovo i Obrtnička škola Požega. Učenice volonterke iz zanimanja krojač su provele interaktivne radionice oslikavanja tkanina, izrade modnih crteža za najmlađe i stvaranje modnih kreacija na modnim lutkama.

Na Pikniku je bio promoviran i Erasmus projekt OŠ Trenkovo „Mjesto koje volimo i gdje smo dobrodošli" gdje je ostvarena još jedna međuškolska suradnja u kojoj su učenici zanimanja kuhar/konobar 3.fg razreda pripremili slatke zalogajčiće s obilježjima zemalja sudionika projekta.

Uz igru, ples, vođene radionice, slatke zalogajčiće, vesela lica stekla su se nova poznanstva i prijateljstva te prema vlastitim interesima iskušali ali i izgradili neke nove vještine.

https://www.facebook.com/photo?fbid=790882416380514&set=pcb.790883313047091&locale=hr_HR 

Obilježavanje nacionalnog Tjedna školskog doručka
Radionice „Male grupe za velike ljude“

Povezani postovi