Otkazivanje Državnog natjecanja WSC 2020

worldskills_croatia

Poštovani ravnatelji, nastavnici, učenici i partneri,

s velikim vas žaljenjem obavještavamo da se Državno natjecanje učenika strukovnih škola — WorldSkills Croatia 2020., otkazuje.

Otkazivanje je izravna posljedica globalne pandemije COVID-19 i mjera koje su donesene na razini Republike Hrvatske kako bi se ograničile mogućnosti širenja virusne zaraze. S obzirom na to da je natjecanje WorldSkills Croatia 2020. trebalo okupiti oko 1 500 akreditiranih sudionika te se očekivalo više 15 000 posjetitelja, zdravlje svih navedenih pojedinaca. je prilikom ove odluke bilo na prvome mjestu. Takoder, s obzirom na i dalje važeće mjere socijalne distance i zatvorenih škola, nismo u mogućnosti provesti nužne pripreme i nabave za organizaciju navedenoga natjecanja.

Agencija za sfrukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih čvrsta je u odluci da u sljedećoj školskoj godini svi skupa izađemo još odlučniji, snažniji i povezaniji te održimo natjecanje strukovnih učenika i škola na najvišoj razini. Sarnim time ovu priliku ujedno koristimo i kao najavu Državnoga natjecanja učenika strukovnih škola — WorldSkills Croatia 2021. na kcjemu vjerujemo da ćemo okupiti škole, učenike i nastavnike iz čitave Hrvatske, ali i brojne sudionike iz inozemstva.

Ovim putem želimo uputiti zahvalu više od 40 partnera, gospodarskih subjekata i institucija koji su prepoznali sve pozitivne značajke ovakvog dogadanja te su iskazale interes da podrže dr:žavno strukovno natjecanje u 2020. godini. Zelimo istaknuti da nas je ugodno imenadio vrlo značajan trend porasta interesa gospodarskih subjekata koji su bili spremni podržati ovogodišnje natjecanje. Na tome im zahvaljujemo! Kako smo prethodno istaknuli, uz najavu Državnoga natjecanja učenika strukovnih škola sljedeće, 2021., godine, iskreno se nadamo da će se posłovne i gospodarske prilike poboljšati, što će otvoriti mogućnost za vašu novu podršku te da ona neće izostati.

U nadi da nas čekaju mirniji i bolji dani, srdačno vas pozdravljamo!

Prezentacija škole
Upute za vrednovanje i ocjenjivanje tijekom nastav...
© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive