Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Erasmus i Slavonija i Baranja se vole

erasmus

Škole diljem Europe uključuju se u obilježavanje ErasmusDays-a kroz razne online ili fizičke aktivnosti (radionice, izložbe, kvizovi…) kako bi predstavile svoja Erasmus iskustva

Godišnja proslava programa Erasmus+ pod nazivom ErasmusDays održava se ove godine 14.,15. i 16.listopada. Škole diljem Europe uključuju se u obilježavanje ovog događanja kroz razne online ili fizičke aktivnosti (radionice, izložbe, kvizovi…) kako bi predstavile svoja Erasmus iskustva.

I. gimnazija Osijek odlučila je povodom ovogodišnje proslave okupiti Erasmus škole s područja Slavonije i Baranje kako bi zajednički obilježili ovogodišnje Erasmus dane. Na poziv I. gimnazije Osijek prijavilo se 30 osnovnih i srednjih škola koje su zajednički izradile digitalnu izložbu Erasmus projekata koji se provode u njihovim školama pod nazivom Erasmus i Slavonija i Baranja se vole. Osim predstavljanja svojih projekata svaka škola predstavila je i iskustva učenika i nastavnika koji sudjeluju u projektima iz kojih se može vidjeti neizmjeran učinak koji Erasmus projekti imaju na učenike, nastavnike i njihove škole.

Digitalnu izložbu možete pogledati na poveznici.  

Tekst preuzet sa sib.net.hr

Rang lista kandidata provedenog testiranja
Popis kandidata za testiranje