By Mario Tauš on Utorak, 21 Lipanj 2022
Category: Blog

Svečana dodjela diploma, pohvalnica i nagrada učenicima završnih razreda

Dana, 21.06.2022. održana je svečana dodjela diploma, pohvalnica i nagrada učenicima završnih razreda Obrtničke škole Požega.

Program je uz prisustvo razrednika učenika završnih razreda vodila prof. Jadranka Kaučić

„Drage maturantice i dragi maturanti,

srdačno vas pozdravljam u ime razrednika završnih razreda, svih vaših profesora, ravnateljice i djelatnika Obrtničke škole, na svečanoj dodjeli diploma, pohvalnica i nagrada za izvrsnost koju su najbolji među vama dostigli.

Svima od srca čestitam prvenstveno na zvanju koje ste stekli, na uspjesima koje ste postigli u svom školovanju i na svestranosti u mnogobrojnim izvannastavnim aktivnostima kojima ste se bavili i kroz koje ste dostojno predstavljali svoju školu i svoj rad, ali postoji nešto puno vrijednije od ocjena i školskog uspjeha, puno snažnije od pohvale i zahvale.

Vjerujem da su mnogi od vas upoznali osjećaj vrijednosti koji dolazi iz nas samih kada smo spremni sve najbolje od sebe podijeliti s ljudima koji su naši privatni i poslovni suputnici.

Od kudgod da smo krenuli, gdjegod da smo samo prošli, nešto smo zapamtili, ponijeli sa sobom - spoznaju da je život borba za koju treba mudrosti i snage, da je život ljubav i poštovanje prema drugima koje treba znati pružiti da bismo mogli to isto i primiti, da je čovjek čovjek tek u trenutcima kada se ostvari u svojim svakodnevnim malim djelima dobrote i plemenitosti prema drugima, iz dana u dan, za svaki novi, bolji i ljepši.

Vjerujem da u svima vama postoji iskra takvih ideala i htijenja. Želim da tu iskru rasplamsate u vatru na kojoj će se grijati vaš napredak kao budućih radnika i vaše emocije kao osoba.

Zbog svega toga se borite, zbog toga svega volite i ustrajte na tomu da vaš mali svijet u kojemu ćete živjeti bude ljepše i bolje mjesto za veliki svijet u kojemu svi tražimo svoje mjesto. Sretno vam putovanje kroz život!

Razrednik 3.ce razreda Kristijan Uremović, uručio je će pohvalnice najuspješnijim maturantima svog razreda

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje sve 3 godine školovanja NV pohvaljuje maturante DAVIDA BABIĆA i MATEJA PIŠMIŠA

Razrednica 3.fg razreda Andreja Drkulec, uručila će zahvalnice za rad u Volonterskom klubu škole maturanticama ANĐELI PETRUŠIĆ, ILIJANI ABRAMOVIĆi ANTONIJI ĐURIĆ.

Razrednica 4.a razreda Sanja Špehar, uručila je pohvalnice najuspješnijim maturanticama svog razreda: ANTONIJI MARKANJEVIĆ za odličan uspjeh i uzorno vladanje i ANI JURKOVIĆ za odličan uspjeh i uzorno vladanje tijekom 4 godine školovanja

Razrednica 4.d razreda Jadranka Kaučić uručit će pohvalnice najuspješnijim maturantima svog razreda

Razrednik 4.h razreda Bojan Sikirica uručio je pohvalnice maturantima za odličan uspjeh i uzorno vladanje: Josipi Andrejić, Martini Denon, Maji Lucić, Ivi Salajić, Adamu Uremoviću, Ivanu Vukoviću I Ivanu Ragužu.

Detalje dodjele pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Leave Comments