Besplatne „e-pripreme“ za ispite državne mature

pripremeDM

Drage maturantice i maturanti,

Sveučilište Libertas i ove godine nastavlja s povezivanjem srednjoškolskih institucija s visokim obrazovanjem te će i ove akademske godine učiniti maksimalni napor kako bi Vama, maturantima, pomogli prilikom odabira studija te ulaska u svijet visokog obrazovanja i stjecanja akademskih kvalifikacija. Jedna od aktivnosti usmjerenih Vama jest mogućnost prisustvovanja na besplatnim pripremama za državnu maturu.

Pripreme započinju 23. siječnja 2021. godine i odvijat će se do 24. travnja 2021. godine, subotom od 9 do 14 sati čiji ćemo način izvođenja prilagoditi epidemiološkoj situaciji. Pripreme će se održavati iz obveznih predmeta državne mature:

  • hrvatskog,
  • matematike ,
  • engleskog jezika ili njemačkog jezika, 
    • na A ili B razini zavisno o izboru kandidata.

Na ovaj način svi kandidati će imati priliku usvojiti nova znanja, ponoviti dosad naučeno i proširiti svoj krug prijateljstva. Kao i godinama do sada pripreme će izvoditi profesori s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznati stručnjaci iz svojega područja.

Primljeni kandidati dobit će detaljne obavijesti na svoje mail adrese zajedno s predviđenim rasporedom trajanja zaključno s 18. prosinca 2020.godine, a liste će se ažurirati do 15.siječnja 2021. godine. Kandidati s kojima smo se družili u njihovim srednjim školama imaju pravo prednosti i njima je mjesto osigurano.

Ukratko:

✅Pripreme traju 12 subota

✅Trajanje od 23. siječnja 2021. do 24. travnja 2021. (bez vikenda za blagdan Uskrsa)

✅ način izvođenja prilagoditi ćemo epidemiološkoj situaciji

✅Pripreme se izvode prema odabranoj razini kandidata (A ili B)

✅ matematika, hrvatski, engleski jezik ili njemački jezik

✅ Prijave su dostupne na: www.libertas.hr/pripreme

Tekst preuzet s: https://www.libertas.hr/novosti/pocele-prijave-za-besplatne-pripreme-za-ispite-drzavne-mature/ i https://www.libertas.hr/pripreme/ 

Advent u školi
Odluka o odabiru kandidata
© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive