Istaknuto 

VAŽNA OBAVIJEST - 4.A razred (grupa CAD) u samoizolaciji

obavijest

 Dragi učenici, poštovani roditelji,

prema obavijesti epidemiološke službe Požega o pozitivnom nalazu na COVID-19, učenice 4.a razreda Obrtničke škole, a u koordinaciji s ravnateljicom gđom. Šnajder, obavještavamo vas da su učenici koji idu u 4.a razred (grupa CAD) i koji su bili u školi 17.11.2020. u SAMOIZOLACIJI.

Samoizolacija će se voditi 10 dana od zadnjeg kontakta (zajedničkog boravka u učionici) zaražene učenice i učenika/nastavnika u razredu.

Samoizolacija traje do 27.11., uključujući i 27.11.2020.

Nastava za navedeni razredni odjel će se odvijati online prema uobičajenom rasporedu u realnom vremenu koliko god je to moguće (grupa MODA nastavu će pratiti online, ali nije u samoizolaciji).

Samoizolacija je propisana i za profesore koji su taj dan bili u kontaktu sa učenicima 4.a razreda (grupa CAD).

Osoba u samoizolaciji treba biti na kućnoj adresi i odvojena od ostalih ukućana u najvećoj mogućoj mjeri.

Ostali ukućani učenika/ce mogu nastaviti ići na posao ili u školu i obavljati najnužnije obaveze. Ukućani trebaju izbjegavati neobavezna druženja, velika okupljanja (rođendani, svadbe, mise...), posjete starijim osobama kao i odlaske u zdravstvene ustanove osim ako je nužno i u dogovoru s izabranim liječnikom.

Najvažnije: u slučaju da dijete ili netko od ukućana dobije simptome kao što su povišena tjelesna temperatura, malaksalost, bolovi u mišićima i kostima, kašalj, glavobolja, grlobolja, gubitak osjeta okusa i mirisa (mogući su i simptomi od strane probavnog sustava) treba se javiti izabranom liječniku u njegovo radno vrijeme te se dalje dijete liječnik naručuje na testiranje na COVID-19. Ako se pojave simptomi, a do dolaska nalaza testiranja svi ukućani ostaju doma. Kako se u školi poštivaju epidemiološke mjere, mala je vjerojatnost da se netko od djece razboli, no mogućnost postoji te poziva na oprez.

Po završetku samoizolacije, pri povratku u uobičajene aktivnosti, osobito je važno pridržavati se mjera za sprječavanje infekcija (fizički razmak, higijena, nošenje maske), a u slučaju pojave bilo kakvih simptoma bolesti ostati kod kuće.

Molimo Vas, u slučaju da imate neka dodatna važna pitanja nazovite na broj 311-553 radnim danom između 11-13 sati ili pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Obavijest o testiranju kandidata
Natječaj za popunjavanje radnog mjesta
© 2015 Obrtnička škola Požega - design by Medialive